Kennemer Golf & Country Club

Hiddo Kennemer

Klik op de afbeelding om direct naar de online lesagenda te gaan

 

FlightScope Doppler Radar

Hiddo verzorgt vanaf januari 2015 golflessen op de Kennemer Golf & Country Club te Zandvoort.

Door analyse van de balvlucht, de swing en de feedback van de speler wordt gekeken waar er ruimte voor verbetering is en gaan we op zoek naar de meest effectieve manier om makkelijker, constanter en beter te golfen.

 

FlightScope Meting op iPadHiddo maakt gebruik van de FlightScope X2c Doppler radar die de beweging van de bal en de golfclub meet. Verder maakt Hiddo gebruik van videoanalyse via Ubersense en Analyzr voor Mac.

Lessen zijn te boeken door contact op te nemen met Hiddo of via de online lesagenda.

Tarieven:

Aantal personen Lesduur Kosten per persoon
1 30 min. €30,-
1 60 min. €55,-
2 30 min. €20,-
2 60 min. €32,50,-
3 60 min. € 25,-
4 60 min. € 20,-
5 60 min. €18,-

*Niet-leden van de Kennemer Golf & Country Club betalen €10,- voor het gebruik van de faciliteiten en kunnen 1,5 uur rondom hun les oefenen. Hier valt ook een baanlesvergoeding onder van maximaal 3 holes. Niet-leden t/m 18 betalen hiervoor €2,5 vergoeding. Deze vergoedingen dienen vooraf betaald te worden bij de caddiemaster.

**Greenfees voor baanlessen aan niet-leden zijn voor maximaal 9 holes €35,- en voor 18 holes €50,-. Deze greenfees komen bovenop het geldende lestarief en dienen voorafgaand betaald te worden bij de caddiemaster.

 

 

Leave Your Comment

Your email will not be published or shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>