Over Hiddo

Hiddogolf.jpg

Hiddo Uhlenbeck is PGA Head Professional van de Kennemer Golf & Country Club. Hiddo is sinds 2002 PGA Professional en heeft van 2002 tot 2009 full-time toernooien gespeeld op verschillende internationale circuits.

In 2006 won hij de Polynorm PGA Trophy met een score van 14 onder par en in 2007 won hij het Fortapak Golf tournament. In 2010 werd Hiddo Nationaal Matchplay Kampioen.

Hiddo is houder van onder andere de baanrecords op Maastricht International Golfclub (63,-9) en Golfclub Sluispolder (64,-8) en hij speelde vijf maal het KLM Open.

Van 2010 tot eind 2014 gaf Hiddo les op Golf en Businessclub de Scherpenbergh. Vanaf januari 2015 is Hiddo Head Professional op de Kennemer Golf & Country Club in Zandvoort.

De Kennemer Golf & Country Club is in inmiddels 24 keer gastheer geweest voor het KLM Open en is de oudste Linksbaan van Nederland.

Hiddo verzorgt lessen voor de leden van de Kennemer Golf & Country Club en op aanvraag ook voor niet-leden.

Tijdens de lessen wordt gebruik gemaakt van FlightScope en video analyse om zo goed mogelijk in kaart te brengen hoe de bal vliegt en wat er gebeurt in de swing. Een goed begrip van de fysieke mogelijkheden door middel van het uitvoeren van een fysieke screening is hierbij zeer duidelijk aan te bevelen.

Er is niet een ideale swing voor iedereen, maar wel een meest efficiënte swing voor elk individu. Hier werken we naartoe.